Vero- ja lakiasiaintoimisto Murtomäki Oy

Jokaisessa jutussa on aina jotain voitettavaa.

Lakipalvelut yrityksille

Vero- ja lakiasiaintoimisto Murtomäki Oy tarjoaa lakipalveluja yritysten tarpeisiin. Toimistomme on Vantaalla, josta käsin tarjoamme palvelujamme koko Suomen alueelle.

Oikeudenkäynnit ja riitojen ratkaisu

Liiketoimintaan liittyvien riitojen ratkaiseminen ja asiakkaan kannalta paras lopputulos voidaan saavuttaa osapuolten välisissä neuvotteluissa tai viemällä asia tuomioistuimen ratkaistavaksi. Avustamme ja edustamme asiakkaitamme sovintoneuvotteluissa sekä oikeudenkäynneissä kaikissa oikeusasteissa.

Yritysjärjestelyt, yrityskaupat ja sukupolvenvaihdokset

Yrityksen elinkaaren varrella ilmenee usein eri syistä johtuvia tarpeita harkita uudelleen yrityksen rakennetta, yritysmuotoa ja omistuksen jakautumista. Jotta järjestelyt voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla, yritysjärjestelyjen suunnitteluun ja toteuttamiseen kannattaa ryhtyä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Avustamme yrittäjiä ja yhtiöitä yritysjärjestelyjen, yrityskauppojen ja sukupolvenvaihdosten suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Muut lakipalvelut

Palvelemme yrityksiä ja yrittäjiä kaikissa yritysten liiketoimintaan liittyvissä oikeudellisissa asioissa. Laadimme esimerkiksi sopimuksia, kauppakirjoja ja avustamme työsuhteisiin liittyvien riitojen ratkaisussa sekä avustamme laskusaatavien perinnässä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin hoidetaan asiat kuntoon. 

Yhteystiedot