Vero- ja lakiasiaintoimisto Murtomäki Oy

Jokaisessa jutussa on aina jotain voitettavaa.

Palvelut kuolinpesille ja kuolinpesien osakkaille

Vero- ja lakiasiaintoimisto Murtomäki Oy tarjoaa kaikki kuolinpesien tarvitsemat palvelut. Toimistomme on Vantaalla, josta käsin tarjoamme palvelujamme koko Suomen alueelle.

Perunkirjoitus

Jokaisessa kuolinpesässä on toimitettava perunkirjoitus. Perunkirjoitusaika on kolme kuukautta vainajan kuolemasta. Meiltä saat ammattitaitoisesti ja oikein laaditun perukirjan.

Perinnönjaot

Kuolinpesän varat jaetaan kuolinpesän osakkaille perinnönjaossa. Perinnönjako voidaan tehdä joko osakkaiden yhteisesti sopimalla tavalla sopimusjakona tai käräjäoikeuden määräämän pesänjakajan suorittamana toimitusjakona. Avustamme kuolinpesiä sopimusjaoissa ja suoritamme toimitusjakoja.

Muut palvelut

Joissain tilanteissa kuolinpesän osakkaalla on hyvä olla avustaja perinnönjaossa. Esimerkiksi pesänjakajan suorittaessa perinnönjakoa tai tilanteissa, jossa on ns. päällekkäisiä kuolinpesiä, kuolinpesän osakkaan oikeuksien valvominen saattaa edellyttää oman avustajan käyttämistä. Avustajan tarve voidaan selvittää usein lyhyen puhelun aikana, joten aina kannatta soittaa ja kysyä.

Kuolinpesän osakkaille tiedoksi annetun testamentin pätevyyden selvittäminen ja testamentin tulkinta ovat myös tilanteita, joissa kannattaa kääntyä avustajan puoleen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin hoidetaan asiat kuntoon.

Yhteystiedot