Vero- ja lakiasiaintoimisto Murtomäki Oy

Jokaisessa jutussa on aina jotain voitettavaa.

Veropalvelut yrityksille

Vero- ja lakiasiaintoimisto Murtomäki Oy tarjoaa veropalveluja yritysten tarpeisiin. Toimistomme on Vantaalla, josta käsin tarjoamme palvelujamme koko Suomen alueelle.

Veroneuvontaa

Annamme veroneuvontaa yrityksille ja yrittäjille päivittäisten veroasioiden hoitamiseen ja selvittämiseen. Useat asiat selviävät jo yhdellä puhelulla.

Varatuomari Otto Murtomäki toimii Vantaan Yrittäjien jäsenten oikeusneuvojana ja Vantaan Uusyrityskeskuksen asiantuntijajäsenenä.

Verotarkastus

Kun yritykseen tehdään verotarkastus, on tärkeää ottaa yhteyttä riittävän aikaisessa vaiheessa. Avustamme yhtiöitä ja yrittäjiä verotarkastuksissa verottajan ensimmäisestä yhteydenotosta verotarkastuksen loppuun saakka. Tällöin yrittäjä voi keskittyä yrityksen liiketoimintaan ja verotarkastus häiritsee yrityksen normaalia toimintaa mahdollisimman vähän.

Yritysjärjestelyt

Avustamme yhtiöitä yritysjärjestelyjen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Yritysjärjestelyjä ovat mm. sulautuminen, jakautuminen, osittaisjakautuminen, liiketoimintasiirto, osakevaihto ja yhtiön purkaminen. (Ks. lakipalvelut)

Muutoksenhaku

Avustamme asiakkaitamme verotuksen oikeellisuuden selvittämisessä ja verotukseen liittyvissä muutoksenhakuasioissa. Muutoksenhakukeinoja ovat oikaisuvaatimus ja valitus hallinto-oikeudelle tai korkeimmalle hallinto-oikeudelle.

Muut veropalvelut

Muita veropalvelujamme ovat esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse tapahtuva verokonsultointi ja ohjaus-, ennakkotieto- tai ennakkoratkaisuhakemusten laatiminen. Niin pientä veroasiaa ei ole, jota ei etukäteen kannattaisi selvittää.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin hoidetaan asiat kuntoon. 

Yhteystiedot